diagnostic2.com

Despre noi

Diagnostic2.com este o platforma online, prima si unica in Romania, dedicata oricarei persoane care doreste parerea unui specialist de prestigiu in diagnosticul imagistic (Rezonanta Magnetica si Computer Tomografie).

O a doua parere medicala la distanta este o resursa valoroasa atunci cand te confrunti cu situatii dificile de sanatate sau alegerea optiunilor de tratament. Obtinand o a doua opinie medicala de la specialistii nostri, poti primi informatii noi si o noua perpectiva pentru confortul sanatatii tale.

Acum este simplu! Fara deplasari spre cabinetul unui medic, programari sau sali de asteptare! Suntem online si poti solicita oricand o a doua opinie medicala de oriunde te afli. Specialistii nostri vor avea grija de restul!

Iti oferim excelenta in diagnosticul imagistic prin aportul si experinta unui grup de profesionisti cu pregatire in centre medicale internationale, dedicati activitatii pe care o desfasoara, aflati in pas cu ultimele noutati in domeniu pentru a intelege ce se ascunde in spatele imaginilor, scopul unic fiind binele si sanatatea ta.

Alege un medic din echipa noastra, iar acesta va raspunde solicitarii tale sub forma unui raport medical scris, confidential, complet si personalizat, pe care, mai departe, il poti printa sau trimite pe e-mailul medicului tau curant.

Te invitam sa explorezi site ul nostru!

Image